Bekabelde netwerk

Ook kunt u genieten van een betrouwbare, snelle en een straling-vrije netwerk. Sommigen vinden het uitzetten van Wi-Fi erg lastig; het is makkelijk en het werkt (vrijwel) altijd. Er zijn echter goede redenen om erover na te denken om Wi-Fi uit te zetten en over te gaan naar bekabelde verbindingen.

  • Betrouwbaarder

  • Sneller

  • Laag in straling

Door Wi-Fi uit te zetten in uw huis, worden u (en uw kinderen) minder bestraald. U denkt aan uw elektrosmog hygiëne!

Bekabeling in plaats van Wi-Fi is een investering in uw gezondheid

“Waarom zou u de moeite doen om Wi-Fi uit te schakelen als mijn buren het ook hebben. Geeft dit überhaupt verschil?”, hoor ik u zeggen.

De straling van de router met Wi-Fi binnen uw eigen muren komt harder aan dan die van de buren, omdat er minder demping is. De Wi-Fi van de buren zitten vaak één of meerdere muren nog tussen. Daarnaast heeft u (als het goed is) geen zeggenschap over wat uw buren doen. Verandering begint bij uzelf; lead by example. In de nabije toekomst zal naast de 2.45GHz en de 5GHz Wi-Fi spectra, óók de 6GHz actief worden. De verzadiging in elektromagnetische velden in uw omgeving worden alleen maar meer. Met bekabelde verbindingen bent u verzekerd van betrouwbare en snellere verbindingen en doet u niet mee met extra elektromagnetische vervuiling van de ether.

Heeft u interesse of een vraag? Neem dan met onderstaande formulier contact op, of ga terug naar de dienstenpagina.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.