Bekabelde netwerk

Ook kunt u genieten van een betrouwbare, snelle en een straling-vrije netwerk. Sommigen vinden het uitzetten van Wi-Fi erg lastig; het is makkelijk en het werkt (vrijwel) altijd. Er zijn echter goede redenen om erover na te denken om Wi-Fi uit te zetten en over te gaan naar bekabelde verbindingen.

  • Betrouwbaarder

  • Sneller

  • Laag in straling

Door Wi-Fi uit te zetten in uw huis, worden u (en uw kinderen) minder bestraald. U denkt aan uw elektrosmog hygiëne!

Bekabeling in plaats van Wi-Fi is een investering in uw gezondheid

“Waarom zou u de moeite doen om Wi-Fi uit te schakelen als mijn buren het ook hebben. Geeft dit überhaupt verschil?”, hoor ik u zeggen.

De straling van de router met Wi-Fi binnen uw eigen muren komt harder aan dan die van de buren, omdat er minder demping is. De Wi-Fi van de buren zitten vaak één of meerdere muren nog tussen. Daarnaast heeft u (als het goed is) geen zeggenschap over wat uw buren doen. Verandering begint bij uzelf; lead by example. In de nabije toekomst zal naast de 2.45GHz en de 5GHz Wi-Fi spectra, óók de 6GHz actief worden. De verzadiging in elektromagnetische velden in uw omgeving worden alleen maar meer. Met bekabelde verbindingen bent u verzekerd van betrouwbare en snellere verbindingen en doet u niet mee met extra elektromagnetische vervuiling van de ether.

Heeft u interesse of een vraag? Neem dan met onderstaande formulier contact op, of ga terug naar de dienstenpagina.

    [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]