Pre-aankoop inspectie koophuis

Met de pre-aankoop inspectie koophuis kunt u een inspectie laten doen op de hoeveelheid straling in het geïnteresseerde huis. Zo weet u wat u kunt verwachten vóórdat u de koop doet.

Bij het zoeken naar de perfecte woning komen een hoop dingen kijken. Veel mensen denken daarbij niet aan blootstelling van kunstmatig- en natuurlijke straling. Door een hoge hoeveelheid straling kan een koop minder aantrekkelijk zijn, of u kunt na de koop gelijk rekening houden met stralingsverzachtende technieken zodat u na de koop kunt genieten van een stralingsarme omgeving. Het kan ook zijn dat de inspectie duidt op hele lage waarden; u weet dan waar u aan toe bent.

De pre-aankoop inspectie kan een potentieel ramp voorkomen.

De inspectie zou kunnen achterhalen of er hoge magnetische velden aanwezig zijn. Als deze velden niet van binnenshuis komen maar van elders, kan het lastig zijn om dit op te lossen. Hoge magnetische velden kunnen veel problemen geven, en is het wellicht beter om de koop niet door te zetten.

Bij de conclusie van de inspectie kunnen ook andere zaken naar voren komen, zoals dat de stopcontacten niet geaard zijn. Met de vergaarde kennis kunt u wellicht onderhandelen met de tegenpartij, of weet u dat u meer budget moet vrijstellen voor afscherming tegen elektromagnetische velden.

  • Weet hoeveel elektromagnetische velden er zijn in het geïnteresseerde huis.

  • Krijg inzicht in uw toekomstige elektrosmog hygiëne.

  • Verdere advies omtrent afscherming mogelijk.

Heeft u interesse of een vraag? Neem dan met onderstaande formulier contact op, of ga terug naar de dienstenpagina.

    [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]