Wi-Fi Disabler

De EMF & Health Wi-Fi Disabler tool zorgt ervoor dat de Wi-Fi en Bluetooth (draadloze componenten) van uw computer te allen tijde uit staat. Het is heel vervelend als u geen gebruik van de draadloze componenten wilt maken en dit aan staat zonder dat u het weet. Of u heeft het tijdelijk aangezet, maar vergeten weer uit te zetten. Met de Wi-Fi Disabler zal dat niet meer gebeuren.

U kunt ook de status controleren van de draadloze componenten in de software, zodat u in één oogopslag kunt zien wat de status is. Daarnaast kunt u Monitoring installeren in de software; dit zorgt ervoor dat elke 5 minuten op de achtergrond de status van de draadloze componenten wordt gecontroleerd. Wanneer één van de draadloze componenten aan staat, wordt u daarvan op de hoogte gehouden en wordt dit gelijk op de achtergrond uitgezet. Wel zo fijn.

Alles wat groen is, is goed.

Het is makkelijk om in 1 oogopslag te zien wat u moet doen.

Met de rode knoppen kunt u de draadloze componenten aanzetten.
Met de groene knoppen kunt u de draadloze componenten uitzetten.

Tekstueel is te zien welke componenten aan of uit staan. Ook hier geldt; rood is aan, groen is uit.

Als u de monitoring aan wilt hebben, welke ervoor zorgt dat elke 5 minuten de status van de draadloze componenten wordt gecontroleerd, kunt u dit aanzetten met de groene “Installeer Monitoring” knop. Onthoudt; wanneer u toch tijdelijk gebruik wilt maken van Wi-Fi, moet u ook tijdelijk de Monitoring deïnstalleren met de rode “Deïnstalleer Monitoring” knop.

  • Zet Wi-Fi en Bluetooth gemakkelijk uit via 1 centrale interface.

  • Controleer de status van uw draadloze apparaten.

  • Installeer monitoring voor een geruststellende ervaring.