Over ons

Blootstelling aan zon is ontzettend belangrijk voor de gezondheid

Ik ben Dennis van Ruijven, IT Engineer en EMF specialist. Ik vroeg me altijd al af of de straling die we ontvangen van de moderne technieken van vandaag (1G t/m 5G, GSM, UMTS, Wi-Fi, etc) een negatief effect hebben op (menselijk) leven.

"Ik begon het vreemd te vinden dat Wi-Fi dezelfde frequentieband gebruikt als een magnetron. Je stopt je hoofd ook niet in een magnetron."

De nieuwsgierigheid begon toen ik leerde dat een magnetron het draadloze 2.4Ghz band dicht slibt, en dit zag maar al te vaak gebeuren bij eindklanten waar ik Wi-Fi metingen uitvoerde. Ik begon het vreemd te vinden dat Wi-Fi dezelfde frequentieband gebruikt als een magnetron. Je stopt je hoofd ook niet in een magnetron; waarom leven we dan hedendaags in een omgeving waarbij je er niet meer aan ontkomt?

"Ik was erg sceptisch, en begon mijn eigen zoektocht."

Ik vroeg het aan iedereen in mijn omgeving of iemand hier iets over wist, maar niemand die me hier iets over kon vertellen. Iemand in mijn directe omgeving is leraar scheikunde; diegene moet hier vast iets over weten. De reactie was dat de energie nooit sterk genoeg kan zijn om de moleculen in de cel te kunnen beschadigen. Ik was erg sceptisch, en begon mijn eigen zoektocht.

Ik schrok over de hoeveelheid studies die er zijn waarin wordt aangegeven dat er ontzettend veel nadelige effecten zijn. Daarnaast zijn de richtlijnen ontzettend scheef en niet op realiteit gebaseerd. Een zoektocht welke gegroeid is in het willen verspreiden van de informatie dat ik heb gevonden, de oplossingen die er zijn, en om omgevingen qua straling te verzachten via mijn aangeboden diensten.