Onderzoek stralingsbronnen

Met de stralingsbronnen onderzoek gaan we na welke stralingsbronnen er allemaal aanwezig zijn in uw huis, wat de veldsterktes zijn, en krijgt u advies om de straling van deze bronnen te verminderen. Denk hierbij aan Bluetooth apparaten, Wi-Fi, draadloze camera’s, babyfoons, laptops, mobieltjes, keukenapparatuur, thuis kantoor, zonnepaneelsysteem, televisie, et cetera.

"U krijgt meer 'feeling' bij gezonder gebruik van apparatuur."

Het is fijn wanneer u erachter komt dat er een sterk elektromagnetisch veld is op een plek waar u veel tijd doorbrengt, en hier gelijk een oplossing bij doorgevoerd kan worden. Ook krijgt u hiermee meer inzicht’ in elektromagnetische apparatuur in het algemeen. U krijgt meer ‘feeling’ bij gezonder gebruik van apparatuur.

Verkrijg inzicht in de veldsterktes van het apparatuur welke u gebruikt

Veldsterktes van uw mobiele telefoon zijn vrij hoog van dichtbij. Ook het gebruik van een magnetron of zonnepanelen kunnen voor hoge veldsterktes zorgen. Het is fijn om te weten wanneer ergens hoge veldsterktes optreden; u kunt hierbij een geïnformeerd besluit nemen om af te schermen, afstand te bewaren, of een alternatief product te gebruiken. U bent ‘in control’!

  • Alle elektromagnetische apparatuur meten in huis.

  • Verkrijg nieuwe inzichten in gebruik van elektromagnetische apparatuur.

  • Alternatieve producten worden geadviseerd indien mogelijk.

  • Verlaag uw blootstelling aan elektromagnetische velden.

  • Verhoog uw elektrosmog hygiëne.

Heeft u interesse of een vraag? Neem dan met onderstaande formulier contact op, of ga terug naar de dienstenpagina.

    [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]