Diensten

De volgende diensten worden door EMF & Health aangeboden:

Er wordt een onderzoek verricht bij u thuis naar alle mogelijke vormen van stralingsbronnen. Lees meer.

De slaapkamer is de belangrijkste kamer. Wanneer er veel elektromagnetische straling in de slaapkamer is, heeft je lichaam meer moeite om goed te herstellen. Lees meer.

Met de pre-aankoop inspectie kunt u een inspectie laten doen op de hoeveelheid straling in het geïnteresseerde huis.  U kunt hiermee een aankoop-misser voorkomen. Lees meer.

Met stralingsbescherming worden producten toegepast om straling te verlagen. Ook kunnen andere factoren, zoals gezonder licht, toegepast worden. Lees meer.

Ook kan uw bedrijfspand gecontroleerd worden op straling, en kunnen afschermingstechnieken toegepast worden om uw werknemers beter te beschermen. Wellicht wilt u uw medewerkers tips geven om straling te verminderen en andere gezondheidsaspecten van straling tot zich te nemen wat resulteert in minder ziekteverzuim? Bij EMF & Health is dit mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

We kunnen uw Wi-Fi verbinding omzetten naar een bekabelde verbinding voor al uw apparaten in huis. Zo hoeft u geen gebruik meer te maken van het Wi-Fi netwerk en kunt u gebruik maken van betrouwbaardere en snellere bekabelde Ethernet verbindingen in huis. Lees meer.

Met mijn achtergrond als ICT Consultant kan ik ook helpen bij allerlei problemen of aanvragen met computersystemen. Vraag naar de mogelijkheden.

Met mijn opgedane kennis in trainingen in België en Amerika van Functional Patterns, kan ik ook massage technieken toepassen om spierspanningen weg te nemen. Ook kan ik tips en technieken meegeven die je kunnen helpen in het verkrijgen van een verbeterde looptechniek.

EMF & Health heeft nauw contact met specialisten buiten straling om. Heeft u klachten welke niet voort komen uit straling? Dan kunnen wij u doorverwijzen.