Onderzoek Slaapkamers

De SLAAPKAMER is de belangrijkste kamer om zo goed als

mogelijk elektromagnetisch-vrij te maken!

Elektromagnetische velden van zendmasten, telefoons, Wi-Fi netwerken, Bluetooth, Baby monitors (hoogfrequente velden) welke muren kunnen penetreren, zorgen voor gezondheidsrisico’s.

Ook van aangesloten apparatuur op het stroomnet (laagfrequente velden) kan uw slaap beïnvloed worden.

Met de slaapkameronderzoek worden slaapkamers ingemeten op straling, en krijgt u advies op maat hoe u het beste uw slaapkamer(s) kunt afschermen of verminderen in straling.

U werkt samen met de meetspecialist

Wij weten al hoe de meters werken, maar wij vinden het gaaf om tijdens de meting de meter aan U te overhandigen. Wij geven daarbij instructies hoe u de meter het beste kunt vasthouden, waar u op moet letten en hoe u de meetresultaten kunt interpreteren.

Er zijn een hoop variabelen waarbij een verhoogde blootstelling aan straling mogelijk is. Wellicht heeft u al een tijdje last van een slechte slaapkwaliteit, tinnitus (piep in de oren), of veel hoofdpijn. Het kan ook zijn dat er heel weinig straling in uw slaapkamer is.

Meten is weten, en na een meting zijn onze klanten vaak veel meer gerustgesteld; of er is weinig straling en alles is al oké, of de straling is hoog maar er kunnen wel oplossingen geboden worden. Al met al weet u waar u aan toe bent.

Heeft u interesse of een vraag? Neem dan met onderstaande formulier contact op, of ga terug naar de dienstenpagina.

    [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]