Wi-Fi Disabler Download

Laatste versie: 0.6 Beta

Download Wi-Fi Disabler

Download de gratis Wi-Fi Disabler voor Windows 10.

Wi-Fi Disabler is gratis; geen registratie of hardware aankoop benodigd.

Vereisten

  • Wi-Fi Disabler werkt alleen op Windows 10.

  • Wi-Fi Disabler werkt alleen op 64-bit systemen.

Geschreven in AutoIt

De software is geschreven met AutoIt. Helaas is voor een bepaalde tijd veel virussen geschreven met AutoIt, waardoor de algemene signatuur van AutoIt door anti-virus programma’s is aangemerkt als potentieel virus. Dit is niet altijd waar. Als het bestand wordt gescand met bijvoorbeeld VirusTotal, wordt het bestand ook aangegeven als virus. Ik heb niet de kennis, kunde en vermogen om een gratis tool in een andere taal te schrijven dan AutoIt. Het zij zo.

Voordat u de software kan downloaden, moet u dus weten dat het kan zijn dat uw antivirus software de Wi-Fi Disabler kan aanmerken als virus en automatisch verwijderd. Vertrouwd u het niet? Download dan ook niet de software. Bij het downloaden van Wi-Fi Disabler snapt u dat de tool is geschreven in AutoIt en soms als false-positive aangemerkt kan worden door anti-virus programma’s. Het is aan u of u Wi-Fi Disabler wilt whitelisten/vertrouwen. U kunt uiteraard ook altijd de software testen in een vertrouwde sandbox omgeving.

Daarnaast is de software niet codesigned. De meeste software op internet is dit wel en krijg je hier nooit een bericht over. Wanneer je niet-codesigned software start, krijg je daar een bericht van in Windows (SmartScreen melding). De kosten van het codesignen van software is ongeveer €250 per jaar. Voor mij biedt het geen meerwaarde om de software te codesignen en ik verdien er niets mee. Je kunt de SmartScreen melding omzeilen door op “meer info” te klikken en daarna “toch uitvoeren”.

[download id=”1253″]

Let op: versie 0.6 is een Beta versie. Er kunnen bugs of fouten inzitten.
Mocht u feedback hebben, kunt u mailen naar dennis@emfhealth.nl.