Terwijl op 6 februari, de Amerikaanse senator Richard Blumenthal zijn bezorgdheid uitte wanneer werd aangegeven dat de Wireless industrie geen enkele rode cent heeft uitgegeven aan onafhankelijke studies naar de gezondheidseffecten van millimetergolven (5G),
wordt door Ajit Pai, de huidige voorzitter van de Federal Communications Commission (FCC), aangegeven dat er getest gaat worden met submillimetergolven. De FCC noemt dit de 6e en 7e generaties (en verder) van draadloze communicatie, “de technologiën van de toekomst”.

De submillimetergolven zullen opereren tussen de 300Ghz en de 3Thz. Daar waar pas eind 2018 bekend is geworden dat 2G en 3G draadloze communicatie kankers induceert in ratten, technieken die in 1990 en 2000 zijn uitgekomen (respectievelijk), en het nog maar de vraag gaat worden wat de impact gaat worden van 4G en 5G golven, gaat de mens vrolijk verder met zich blootstellen aan kunstmatige straling waar de mens niet op is afgesteld. Wanneer worden we wakker?

https://www.youtube.com/watch?v=dcnroVFlKTM